Technische gassen voor elke toepassing

In samenwerking met Messer Benelux beschikken we over gassen voor elke toepassing. Door constante innovatie van onze producten en know-how van onze medewerkers zijn we ervan overtuigd dat we steeds in staat zijn om een oplossing te bieden voor uw activiteiten, producten of technieken. Onze snelheid, flexibiliteit en service speelt de hoofdrol in onze onderneming waardoor u zich meer op uw hoofdactiviteiten kan concentreren. Laat het gas gebeuren aan ons over, hierin zijn we gespecialiseerd.

Industriële gassen

Labo technische gassen


Voeding gassen

Medicinale gassen


 Voor iedereen een oplossing

 

Altijd een gasfles in uw atelier zonder dat u hiervoor onnodig veel moet betalen?

Wij bieden u de ideale oplossing met onze verschillende mogelijkheden. U kan als particulier of bedrijf over een gasfles beschikking voor één dag, week, jaar of meerdere jaren. Bekijk ons aanbod hieronder.

 

Vraag naar onze FIX & FLEX oplossingen

 

Eenvoudig bestellen en opvolgen

E- order

Met het E- order systeem kan je met een paar klikken, uw bestellingen overmaken aan ons. Deze tool stel u in staat om online flessen te bestellen. Aan elke bestelling kan u uw bestelreferentie of specifieke instructies toevoegen.

 

Meer info

Scanning

BABEL het meest geavanceerde opvolgingssysteem in de gaswereld. Elke fles- beweging wordt in kaart gebracht en opgevolgd. U en wij staan niet meer voor verassingen dankzij deze digitale oplossing.

 

Meer info

 

Cilinder tracking

CCTS ofwel het Customer Cilinder Tracking System stelt u in staat om via uw PC in real time de flessen voorraad te consulteren per project. Handig voor bedrijven met werven,

servicewagens of meerdere filialen.

 

Meer info