Technische gassen voor elke toepassing

In samenwerking met Messer Benelux beschikken we over gassen voor elke toepassing. Door constante innovatie van onze producten en kennis van onze medewerkers zijn we ervan overtuigd dat we steeds in staat zijn om een oplossing te bieden voor uw activiteiten, producten of technieken. Onze snelheid, flexibiliteit en service speelt de hoofdrol in onze onderneming waardoor u zich meer op uw hoofdactiviteiten kan concentreren. Laat het gas gebeuren aan ons over, hierin zijn we gespecialiseerd.

Industriële gassen

Labo technische gassen


Voeding gassen

Medicinale gassen


 Voor iedereen een oplossing

 

Altijd een gasfles in uw atelier zonder dat u hiervoor onnodig veel moet betalen?

Wij bieden u de ideale oplossing met onze verschillende mogelijkheden. U kan als particulier of bedrijf over een gasfles beschikking voor één dag, week, jaar of meerdere jaren. Stuur ons een E-mail of neem telefonisch contact op zodat we alle mogelijkheden met je kunnen bespreken.

 

 

De juiste drukregelaar voor uw toepassing


Meten is weten...

 

Bij ons kan je gas en de gepaste drukregelaar voor uw toepassing bestellen en samen met uw gas- bestelling laten leveren. Een e-mail volstaat om een offerte te ontvangen. Je zou wel eens versteld kunnen staan van onze interessante prijzen en vlotte aanlevering.

Eenvoudig bestellen en opvolgen

E- order

Met het E- order systeem kan je met een paar klikken, uw bestellingen overmaken aan ons. Deze tool stelt u in staat om online flessen te bestellen. Aan elke bestelling kan je uw bestelreferentie of specifieke instructies toevoegen.

 

Meer info

Scanning

We leven in een digitale wereld waardoor we handig gebruik maken van de beschikbare technologie. Elke fles- beweging wordt in kaart gebracht en opgevolgd. U en wij staan niet meer voor verassingen dankzij deze digitale oplossing.

 

Meer info

 

Cilinder tracking

CCTS ofwel het Customer Cilinder Tracking System stelt u in staat om via uw PC in real time de flessen voorraad te consulteren per project. Handig bij bedrijven met werven,

projecten, servicewagens of meerdere filialen.

 

Meer info